Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


--


Genom fridlysta landskap

 

Vårdslöst

bryts otänkt väg

genom fridlysta landskap.

 

Trampande

klampande

fotsulors

spruckna läderhud

mosar

djupskogens väsen

 

På stöddiga ben

över stock

över sten

 

Avbrutna kvistar

blöder hjälplöst

i dess spår

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Recycled Redhead 3.0 VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-05 20:08



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
riktigt snygg målning!
påminner om mina
vi använder väl
liknande färger
skitcoolt i alla fall!
kan inte måla realistiskt
så det avundar jag hos dig
du kan allt! <3
2024-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Recycled Redhead 3.0
Recycled Redhead 3.0 VIP