Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


--


Sagolik remix

 

Mamma Mu, numera biff,

sätter på en måltid piff.

Mums, sa Tjorven. Gott, sa Skrållan.

Bläh, sa Pelle, den där nollan.

Lilla Stina hon fick ila

bort från Melkers pedofila

många oblyga inviter -

inte konstigt att hon smiter.

 

Nu till Emil - han är smart han -

sätter Småland mitt på kartan.

Hyr ut snickarbon till gängen;

Dom leds utav Alfred (drängen).

Och på spettet snurrar knoen,

brynt och knaprig, bredvid boen.

 

Och så var det ju Madicken;

Jagar ständigt maniskt  kicken

(dagens dunderhonung är

något annat än den där

smörjan Bamse alltid dricker)

så med nålen sig hon sticker.

Hoppas det ska va' en fet en,

sitter riktigt fast i smeten.

 

Rödluvan och Stygga Vargen;

Hon är h*ra. Han, en arg en,

togs bokstavligen på sängen 

- sammanfattar snabbt poängen:

"Kommer nog sent att förgäta

- blev ett f*ck, fast jag tänkt äta".

 

Karlsson - han är fast på taket

- galen värre av allt vaket.

Karlsson, denna lilla runda 

farbror, slutar inte punda.

Och hans kompis Lillebror,

han har blivit riktigt stor.

Är på nätet, scammar tant, 

så förslagen och galant.

 

Imse vimse - trista spindel.

Varför skulle du få svindel?

Sitta, som ett packat fån,

tills du störtade från trå'n.

Över bygden ekar skriket

ifrån den som hitta' liket.

 

En sån soppa! Vems är spiken?

Världen blev sig aldrig lik sen.




Bunden vers (Rim) av Recycled Redhead 3.0 VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-04 08:07



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Förskolan "FÖRSKÅLLAN",
det skall
"skållas" i tid,
det som vidbränt skall bli...
2024-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Recycled Redhead 3.0
Recycled Redhead 3.0 VIP