Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


--


Sjunger tyst min existens

 

Vägen viskar vindsmekt fri.

Kysst av kaos och harmoni.

Färdas på mitt eget vis,

bränd av eldar, bränd av is.

 

Tidens toner har jag sett.

Dansat sagans menuett.

Nynnar ljudlöst längs min gräns,

sjunger tyst min existens.

 

Stigar ringlar sig alltjämt.

Dörrar, uppställda, på glänt.

 




Bunden vers (Rim) av Recycled Redhead 3.0 VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-04-22 12:15



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
SOCRATES:
paradoxerna är
livets största
sanningar.
2024-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Recycled Redhead 3.0
Recycled Redhead 3.0 VIP