Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Söndagens glada skratt

God morgon alla härliga och vackra människor i denna
morgon stund.

Kan inte annat än le åt dessa tokigheter jag kommer att göra
veckan som jag har framför mig.

Fixa mina Loppis skyltar där det kommer att stå :

Passa på att ge er här i denna djungel av spännande antikviteter !
Skrik ut i ett glädjetjut vad ni vill ge för dessa varor !

Fem kronor hör jag längst ner i lokalen och en varm kram !
Herren kommer fram ur gömmorna med en femma i näven och sen tar han
mig i sin famn!!

Taget tjoar jag som en tok . Det finns ingen som är lika galen som du min älskade vän säger jag. Long time no see . var har du hållit hus ? slinker det ur mig.

Jag kan väl inte berätta alla snaskiga historier för dig säger han och
börjar skratta som en tok!

Fasiken alltså , det va du som stod i Kanin utstyrseln på kryssningen till Helsingfors . Jag tyckte väl jag kände igen stilen sa jag och började skratta !!!

DU är dig lik min fina vän sa jag . Jag älskar dig!!!
Kom ihåg en sak !! Fortsätt vara den du ÄR!!
Det behövs fler som gör det!!!








Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-23 06:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag gillar verkligen dina härligt glada dikter...tack...
2023-07-27
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP