Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Skogs promenaden

Denna morgon blir det en lång promenad i skogens vackra domäner
där jag blir lugn inombords.
Andas och njuter av både fåglarnas sång och alla härliga dofter som
tar mig till varma stränder där jag omges av monster och farliga djur.

När jag vaknade ur min slummer upptäckte jag att jag befann mig i en liten
grotta med en filt utav päls som jag låg på.
Jag måste ha halkat på en sten och slagit i huvudet, någon vänlig själ har
fört mig hit in i denna grotta .

Jag försöker sätta mig upp men yrseln sätter stopp för det .
Nu hör jag någon som kommer in på hasande steg.
Ojdå , säger någon , har du vaknat? Hur mår du ? Du har slagit i huvudet i en sten så jag har lindat med ett förband. Du bör nog ligga stilla en stund.

Du ska få vatten , du är säkert törstig.
Tack sa jag och blundade , vem är du och vad är detta för ställe ?
Jag är en vanlig människa som alla andra som trivs ute till skogs.
Jag heter Erkki och kommer från Finland.

Trevligt att träffas säger jag , jag heter Anni och kommer också från Finland.
Du har möjligtvis inte något kaffe ?
Javisst säger han, kok kaffe om det är ok ?

Va gott säger jag , det kokade alltid min mormor i Finland.
Jag blundar på nytt , ,

Fortsättning följer . .







Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-24 08:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Spännande berättelse...kul...
2023-07-27
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP