Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Regnet ger mig lugn i själen

Regnet ger mig lugn i själen

Att bara vara och få lugn i sinnet är en konst i sig,
tala om hur man gör för mig så får du en grej!

I mitt universum är det stilla och lugnt,
vissa dagar är det mycket tungt.

Har man haft en kär syster som betydde allt,
helt plötsligt är det "kallt",
man har förlorat både socker och salt.

Vill bara stanna tiden och minnas min älskade syster,
för hennes hjärta och lyster.

Livet ger oss både sorg och lycka,
vad ska man tycka.
Vill detta genast trycka.

Önskar er alla den bästa dagen,
ta vara på den i den mysiga kohagen!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-05 08:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Regn kan vara både positivt och negativt beroende på hur man ser på saken...skön känsla i dina ord...
2023-08-17

  Känslan
Att mista en kärlek så djup och klar
Är en sorg som är tung och uppenbar

En tyngd som den som älskat bär
Det känns så orättvist det här

Saknad och sorg är en kärlek det med
En kärlek utan ett hem
Med tålamod finner du din tröst

När regnet faller och höstens förändring tar sin form känns saknaden inte längre lika abnorm.

När lövet faller mot marken minns du hur det låter
När hoppet och förtröstan kommer åter....


...tack för din kärleksfulla dikt, den inspirerade mig....
2023-08-07
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP