Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter : Soligajag_1


Min systers sving!

Min systers sving

Hennes speciella slag ska man passa sig för ,
hon svingar klubban som sig bör.

Herrarna står där med hakan långt ner,
Min syster står där och ler !!
Där fick ni så ni teg.
Vem är det nu som vinner denna "deg" !

Hon är ett ess över alla andra ,
kommer att förbi alla vandra . . .

Vilken syster jag har,
snart tar vi en Öl i denna bar!!

Firar dig med ett stort Hurra Hurra . . .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-08-05 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP