Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Copyrighter : Soligajag_1


Skogspromenaden del 2

Jag vaknade åter upp ur min slummer , öppnade ögonen och såg mig
omkring och funderade var jag låg. Vad hade hänt ?

Sen kom några minnes bilder fram. Hade jag ramlat och slagit i huvudet eller ?
Vem hade hjälpt mig , ,
Nu fick jag syn på en kaffemugg som låg på ett träbord intill bädden jag
låg på. Jag försökte sätta mig upp försiktigt så inte huvudet tog i .

Så gott kaffet va , jag måste ha somnat innan jag drack utav kaffet förut.

Nu hörde jag någon sjunga på finska därute . Finska tänkte jag , ,
Va personen från Finland.

Skynket som satt fast som en dörr drogs undan och en man
uppenbarade sig som utbrast .
Voi voi , , du har sovit länge. Jag misstänker att det inte bara är huvudet utan ett
kroppsligt dilemma, kanske PTSD du har.

Jaha , sa jag , är du en doktor ?
Ja , psykolog och en kirurg som har arbetat för mycket . Så jag bestämde mig
för att ta ta en paus i "det vilda livet" ett år.

Så klokt av dig sa jag. Vilket gott kaffe du brygger eller lagar .
Jag måste gå hem till mina två katter som är ensamma och börjar fundera
var deras matte är.

Okej , då gör vi det sa Erkki . För jag vill gärna följa med dig så det inte händer
dig något .

Tack så mycket sa jag och började gå upp ur bädden . . .

Fortsättning följer . .








Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-06 10:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Trevlig läsning...
2023-08-17

  Olof Johanson
Väntar spänt på del 3

Bra skrivet...lätt att följa
2023-08-06
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP