Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Copyrighter : Soligajag_1


Skogspromenaden del 4

Haha, , Tack snälla Gudrun , novellen kommer sen.
Nu måste jag ringa till doktorn , om ni ursäktar .

Lyckligtvis fick jag tag på en doktor som gjorde hembesök , han skulle komma
omgående . Tackade och la på luren.

Snälla Gudrun sa jag, kan inte du brygga kaffe åt oss och gärna bre en smörgås åt mig med ost på. Jag har bröd i frysen , mikra bara en minut tack.
Jag går och duschar så jag inte stinker när doktorn kommer.

Doktorn kom och undersökte mig , du verkar må bra nu sa han . Blir det några men eller om du får värk så hör av dig.
Hej då Erkki sa doktorn och kul att se dig .

Erkki log brett och sa Hej Hej , ,

Jasså sa jag , det va alltså där du jobbade innan du bestämde dig för att ta lite
ledigt ute i "det vilda" , sen skrattade jag.
Inte riktigt rätt sa han. . men men , vi kan ta det sen.

Nu tänker jag bädda ner dig i sängen för jag tycker att du ska vila nu.
Jag kan passa på att ta en brygg kaffe med din goda smörgås Anni , det är någon
här som har berättat om dina goda bakverk.
Varsågod sa jag och la mig ner i sängen.

Sen hörde jag något mumlande från köks regionerna tills ögonen gick ihop.
Någon vag känsla om att jag fick en puss eller nåt , ,

Fortsättning följer . . .













Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2023-08-08 05:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP