Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånat ett foto från pixabay


Regnet det bara öser ner del 2

Jag går sakta fram till kroppen som ligger på marken , hukar mig ner för att titta
om personen lever.

Däremot vet jag att man inte ska röra något utan ta kontakt med polisen omgående så jag plockar fram telefonen ur fickan och ringer polisen.
Dem kommer genast , sa att jag skulle vänta här.

Jag ropar till mig grannens hund Rufus och sätter mig på marken , tur att jag tog med mig min sittdyna som jag har rullat ihop till en rulle.

Snart ser jag en polis bil komma med blåljusen på .
Två polismän kommer fram till mig och Rufus.
Berätta gärna vad som hände tack säger den ena polisen.

Nu börjar min kropp skaka och det märkte den andra polisen så han gick till bilen och tog ut en filt som han la runt mina axlar .
Tack sa jag och sen började jag berätta vad jag sett , men jag har inte rört något.
Tack sa dem båda, bra gjort av dig.
Du kände inte igen personen ?

Nja , , jag vågade inte titta så noga.
Jag klarar inte av blod , blir yr av det . Tycker det är otäckt.

Okej , min kollega går hem med dig och din hund, sen hör vi av oss .
Tack så mycket sa jag. Sedan när jag va hemma och lämnat Rufus hos grannen gick jag in till mig med huvudet full av frågor ??

Vem va personen som hade bragt om livet , för jag såg att det va en kvinna när en tekniker som kom medans jag satt där och tog det lugnt.
Försökte komma på vilka grannar som bor i närheten men huvudet ville inte va med så jag la mig i sängen en stund för att vila.

Helt plötsligt va jag i en drömvärld av konstiga människor med groteska maskar gjorda av papper eller va det målat rätt i ansiktet , jag började andas och skrek rakt ut. . Hjälp mig !!!

Helt plötsligt öppnades dörren och en person kom in .
Men va sjutton , glömde jag att låsa dörren ??

Hallå Hallå va det någon som ropade i hallen , hur mår du ? Jag skulle precis lägga in posten hos dig när jag hörde ett skrik på hjälp så jag kände på dörr handtaget och märkte att det va öppet . Får jag komma in och se hur du mår ?

Jaa , , kom in du sa jag. Vilken otäck dröm jag hade , usch .Sen bara flödade orden ur mig att jag varit ute på en promenad med grannens Rufus när jag upptäckte en kropp. Det är såhär sa jag: Jag brukar hjälpa polisen ibland med olika fall , eftersom det jag drömmer verkar ha hänt , , ,
































Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-08-08 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP