Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyright: Soligajag_1


Mysig dag hos min syster .

Hade den finaste dagen hos min syster och man igår.

Tänk att man kan njuta så mycket utav att äta gott , dricka gott till maten och "bara vara" med dem man tycker om.

Pizzan va helt magisk .
Åt och njöt som aldrig förr . Denna pizza sten ska inhandlas och sedan göra
en deg och tillaga denna pizza.
Mums!

Sedan blev det babbel och skratt utav alla olika anekdoter .

Kan man få en bättre dag.

Åkte hemåt med fina tankar inom mig som jag har kvar i mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 109 gånger
Publicerad 2023-08-17 07:36



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Goda vänner och god mat är livets guldpelare.
2023-08-27
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP