Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Fika i lekparken

Fika i lekparken

Idag ska vi njuta utav kaffe med nybakade kola kakor Gudrun och jag.
Vill så gärna minnas denna fina dag.

Det blir roligt att mysa denna vackra dag med sol ,
önskar samtidigt att jag låg i en varm pool.

Njut av denna härliga Fredag alla goá vänner ,
dem finaste härinne som jag känner.

Skickar vackra tankar till min älskade mamma och syster .

Bamse kram till er alla därute som har en kär vän eller anhörig
som har gått över till andra sidan.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-18 12:56



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Kram tillbaka :)
2023-10-16

    Ohemulen VIP
Kram tillbaka:-)
2023-08-27
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP