Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tårar och pärlor

 

 

 

Förlösta glanslösa tårar

förändrades

till skimrande pärlor

när de föll ner

i befrielsens glädjebägare




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2023-08-28 10:21



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
En befriande gråt vackert
skildrad.
2023-09-01

  BenGust VIP
Något oförlöst skaver och begränsar.
Befrielsen öppnar upp och kan förändra.
2023-08-30

  Öknens Ros VIP
Fint om befriande glädjetårar.
2023-08-29

  överlevaren VIP
Gråta kan förlösa känslor på många sätt…mycket bra ordat!
2023-08-28

  Olof Lagerhorn VIP
Mycket fint skrivet. Ja glädjetårar är
också bra att gråta.
2023-08-28

    Lena Staaf VIP
Att gråta av befrielse är gudagott. Fint skrivet!
2023-08-28

  Anya VIP
Glädjetårar....åhh vad härligt. Ibland skrattar man av bara tusen. Eller så kommer en tår av stolthet och kärlek. Tack för att du påminner.
2023-08-28

  Blomma-Stjärna VIP
fint - tänker på bibelordet; "Sanningen ska göra eder fria"!
2023-08-28

  Kungskobran VIP
Glädjetårar är sköna tårar
2023-08-28

  Maria Sundelin VIP
Hoppfull
Kramar
2023-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP