Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta återkom lugnet i min oroliga själ

 

 

 

Vandrade länge
på längtans slingrande stigar

sökte en lugn
och solbelyst glänta
i en mörk
och skrämmande skog

irrade omkring
tålmodigt sökande
tills jag hittade den rätta stigen
som ledde fram till önskat mål

satte mig ner, tyst och stilla
lyssnade på suset i trädens kronor
och koltrastens tröstande sång

sakta återkom lugnet
i min oroliga själ

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-08-30 09:45



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Vacker beskrivning av naturens läkande kraft. Hur den kan vara rogivande.
2023-09-04

  Respons VIP
Alltid skönt när man finner lugn och ro.
2023-09-01

  Anya VIP
En konst att hitta lugnet glänta. Vackert skrivet.
2023-08-31

  överlevaren VIP
Livets stig, ett sökande efter en vilsam glänta för att pausa och få kraft att gå vidare….
2023-08-30

  WyS VIP
Naturen är läkande!
2023-08-30

  Blomma-Stjärna VIP
så vackert skrivet!
tur vi har solgläntor och fågelkvitter!
2023-08-30

  Kungskobran VIP
Vägen dig äntligen bar
till platsen där bekymmer dig bespar
där kan du trösta din oroliga själ
och allt kommer gå dig väl

2023-08-30

  Olof Lagerhorn VIP
En skickligt tecknad vandring som visar
hur naturen kan ge oss bilder för hjälp,
ledning och tröst.


2023-08-30

  Maria Sundelin VIP
I lugnet finns ofta glädjen
Kramar
2023-08-30

  BenGust VIP
Ja, ett trädsus från solbelyst glänta
kan vara vederkvickande nog, när
vi kunnat stilla oss ett slag.
2023-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP