Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens morgon

 

 

 

Morgonen kändes grå och trist
regntunga moln över taken

såg mig omkring i trädgården

suckade vid åsynen av ogräs
i det regnvåta rabatterna

ingenting att vila ögonen på

allt förändrades
i morgonsolens bleka strålar

plötsligt såg jag frodig grönska
och blommande buskar

i trädet hängde ett spindelnät
som såg ut som om det var vävt
av glittertrådar

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-09-01 10:27



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
solglitter ger glädjefnitter
2023-09-02

  Kungskobran VIP
Sol vatten och koldioxid Alla växters livs elexir
2023-09-01

  Olof Lagerhorn VIP
Fint gestaltat om hur sol efter regn
kan öppna för nya vyer.
2023-09-01

  Öknens Ros VIP
Från moll till dur skiftar humöret, när solens strålar visar sig.
2023-09-01

    Lena Staaf VIP
Vacker text om att allt har olika sidor beroende på olika omständigheter. Just tveksamma solstrålar efter ett regn ger en sällsam upplevelse.
2023-09-01

  Maria Sundelin VIP
När naturen vaknar efter regnet
Kramar
2023-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP