Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur minnets arkiv

 

 

Kämpade länge i motvind
snubblade gång på gång

var nära att falla

 

längtade efter medvind

 

när den äntligen kom
och jag kände fast mark under fötterna

då föll jag




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-09-08 09:42



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så fin beskrivning av hur det kan vara. Lätt att tappa vaksamheten när hindren är borta & allt verkar säkert & tryggt. Jag minns när jag var liten (5-6 år) & åkte med familjen på långresor.. jag höll mig vaken ända tills jag började se tecken på att vi snart var framme. Då somnade jag :)
2023-09-15

  överlevaren VIP
Man blir överrumplad….
2023-09-09

    Lena Staaf VIP
Att falla på målsnöret eller strax innan, ett vanligt fenomen, men förargligt.
2023-09-08

  Kajan VIP
Texten väcker många tankar och känslor; att orka bortom bl.a: längtande efter att få vila/släppa taget.
2023-09-08

  Respons VIP
Livet överraskar på gott och ont.
2023-09-08

  Olof Lagerhorn VIP
En mycket bra bild som visar att livets omständigheter, oavsett riktning,
bör tas med varsamhet.

2023-09-08

  Blomma-Stjärna VIP
paradoxal sanning; igenkänning!
2023-09-08

  Maria Sundelin VIP
Så blir det lätt om man varit stark för länge
Kramar
2023-09-08

  BenGust VIP
Känna fast mark och då falla.
Mindre vaksam då det mesta
far ens väg. Små signaler man
inte riktigt uppfattar till en början
kommer först då man inser faktum.
2023-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP