Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständig elev i livets skola

 

 

För att sälja möbler i jakaranda
måste man ha tillstånd av Jorbruksverket

skickade in en ansökan innehållande
fotografier, inköpsår
och namnet på möbelfabriken

efter några dagar fick vi ett CITES-intyg
med ett speciellt kontrollnummer
som skall skrivas på möblerna
med en permanent märkpenna

intyget kostade 900kr
lite dyrt tycker jag
men nu kan vi sälja möblerna
helt enligt lagen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-09-15 10:46



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Man lär sig något hela tiden…hoppas försäljningen blir lönsam!
2023-09-17

  Öknens Ros VIP
Mycket får man lära sig här i livet. Även när det gäller möbler i ädelt trä.
2023-09-16

  Sparvögat VIP
Lärdomens vishet ~ en fin gåva du bär…
2023-09-16

  Eva Helene VIP
Oj då, det visste jag inte. Nu vet jag också.
2023-09-15

  Blomma-Stjärna VIP
mycket tid o ren pengakostnad så jag hoppas försäljningen går vägen!
2023-09-15

  Maria Sundelin VIP
Ja byråkrati är som den är
Kramar
2023-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP