Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets musik

 

 

 

Det brast en sträng
på  mitt livs instrument

förlorade förmågan att spela

levde i sorgens
och saknadens tystnad

vande mig långsamt att spela igen

och känna glädje
och tacklsamhet
över musiken som blir
på strängarna som är kvar

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2023-09-20 10:17



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så fint i tacksamhet och ödmjukhet skrivet!
2023-10-06

  BenGust VIP
Musiken liksom livet kan ibland få andra nyanser, som lyfter.
2023-09-25

    Lena Staaf VIP
Så fint om att ta vara på glänsande spillror och få dem att växa och överbrygga sorgen så småningom.
2023-09-21

  Sparvögat VIP
Sorgen finner nya vägar ~ att vandra…
Fint tecknat!
2023-09-20

    Drömmar i universum
Tänker på att man är tacksam över de små tingen som även är vackra :)
2023-09-20

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att ta vara
på de stämmor man har.
2023-09-20

  Öknens Ros VIP
Vemodsfullt men ändå hoppfullt.
2023-09-20

  Maria Sundelin VIP
Ibland får vi nya melodier om även med en vemodig underton
Kramar
2023-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP