Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändrat perspektiv

 

 

 

Jag såg inte

hur höga topparna var

förrän jag föll ner i dalen

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-09-25 09:40



Bookmark and Share


  Susen VIP
Tänkvärda rader
2023-09-29

  Blomma-Stjärna VIP
förändrat perspektiv tack vare modet att se liggandes
2023-09-25

  Kungskobran VIP
Om man skådar alltför djupt i dalen
faller man snart ner i den
2023-09-25

  WyS VIP
Ja, fallet öppnar ögonen!
2023-09-25

  Öknens Ros VIP
Ibland kommer insikten efteråt.
2023-09-25

  Olof Lagerhorn VIP
Tänkvärt om hur nya insikter kan öppnas
upp av förändrade perspektiv.
2023-09-25

  Maria Sundelin VIP
Och man ser inte dalens skönhet från dess botten
Kramar
2023-09-25

  BenGust VIP
Ibland kan man gå längre än man först tänkt, och tappar fotfästet, eller att förutsättningarna snabbt förändras och man faller. Men agerandet tyder
i alla fall på mod.
2023-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP