Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om livets bördor

 

 

Jag tackar livet

för att jag inte fått tyngre bördor

än jag orkar bära




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-10-09 09:22



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Ödmjuka ord som värmer att läsa.
2023-10-10

  Blomma-Stjärna VIP
du har rätt - vi kan tacka med dig - att vi lever är ju tecken på att bördorna inte dödat oss!
2023-10-09

  Kungskobran VIP
När min börda blir alltför stor
jag längtar hem till min mor
hon tröstar och ger mig vad jag vill ha
då blir allting bra
2023-10-09

  Olof Lagerhorn VIP
Ett klokt sätt att se på livet.
2023-10-09

  Respons VIP
En fin tanke.
2023-10-09

  Öknens Ros VIP
Med inre styrka och muskelkraft klarar man sig bra.
2023-10-09

    Birgersdotter VIP
Ödmjuk tacksägelse.
2023-10-09

  Lottie Ålhed VIP
Fint!
2023-10-09

  Maria Sundelin VIP
Bördor ger erfarenheter
Kramar
2023-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP