Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnuftet visste, känslorna förnekade

 

 

Känslorna försökte hålla kvar
det förnuftet visste inte längre fanns

insåg så småningom
att jag måste släppa taget

ett avgörande beslut
som krävde större styrka
än att hålla fast




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-10-13 09:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Att släppa taget om starka relationer, livet, det man håller kärt är mycket svårt.....tänker jag. Men ibland måste man acceptera och tillåta någon gå....tänker jag vidare.
2023-10-17

  Sparvögat VIP
Förnuft och känsla ~
vandrar ofta ifrån varandra…
Så bra att finna vägen!
2023-10-16

    Askanden
släppa taget
falla upp
upp upp mot himlen

är känslan bly
är förnuftet helium
2023-10-13

    Lena Staaf VIP
Det ör svårt att rå över känslorna. Ibland agerar man precis tvärs emot vad förnuftet säger.
2023-10-13

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om hur förnuft
och känslor balanserar och
samspelar med varandra.
2023-10-13

  BenGust VIP
Förnuftet vet, men hjärtat känner.
2023-10-13

  Kungskobran VIP
Att släppa tag är svårt
mycket energi går åt
när du äntligen är fri
bekymmerna är förbi
2023-10-13

  Blomma-Stjärna VIP
ja, att släppa taget och gå vidare kräver både insikt och styrka - bra förmedlat!
2023-10-13

  Maria Sundelin VIP
Ibland är det svåraste att släppa taget
Kramar
2023-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP