Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


--


Ett ögonblick är verkligheten evig

 

Vill beskriva

hur din hand på min arm

sätter naturlagarna ur spel.

 

Hur fingrarna

jag stryker över din mage,

känner

vad din hud känner.

 

Hur vet vi varandra

så väl?

Oberättat?

 

Sovande intill.

Självklarheten.

Som vore det

Alltid.

 

Fångad i flykten

(ett ögonblick i taget)

är verkligheten evig

och just detta puzzel

komplett.

 

 

 




Fri vers av Recycled Redhead 3.0 VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-16 04:55



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
oj, har aldrig känt så för nån
du ska skatta dig lycklig <3
dock en gång
höll bella och jag hand
en hel natt i sömnens värld
dagen efter gifte vi oss
med tatus :)
2023-10-27

  christian hüls VIP
Små betraktelser jag gillar skarpt! Hur vi kan uppfatta beröringarna, olika och eller liknande, gåshud, vågor av oxytocin, minnen, rädslor, lycka, välkommet, störande ... En enda beröring - oräkneligt många beröringar ... oss människor emellan!
2023-10-26

  KYREUS of Sweden
Naturlagarna är
I N T E
satta ur spel.
De verkar
S I T T eget liv,
till skillnad från
människans
BERÄKNINGAR.
2023-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Recycled Redhead 3.0
Recycled Redhead 3.0 VIP