Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om tidens kvalitet eller kvantitet

 

 

Några få minuter

kan vara mer givande

än många timmar




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-10-23 10:12



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Visst är det så.
Ibland räcker innehållet i ett ögonblick livet ut :) Livet är magiskt.
Tack Marita.

2023-10-31

  Öknens Ros VIP
Det är innehållet som räknas.
2023-10-25

  Kungskobran VIP
Ge mig en minut av din tid
så får jag frid
i min arma själ
som inte vill mig väl

2023-10-24

    Lena Staaf VIP
Absolut! Det är innehållet, inte omfånget som betyder något.
2023-10-24

  Blomma-Stjärna VIP
Jamenvisst!

Tankeväckande!
2023-10-24

  Sparvögat VIP
Fint och sant om tidens gång…
2023-10-24

  BenGust VIP
Tidskvantitet kan vara likt en lång räcka tomt skramlade tunnor. Medan en kort
intensiv upplevelse helt kan uppsluka en och kanske bli avgörande för fortsättningen.
2023-10-23

  Anya VIP
Så är det sannerligen. Tiden är komplex tillsammans med upplevelsen.
2023-10-23

  lila fjäderblomman VIP
Så sant som det var sagt!
2023-10-23

  Maria Sundelin VIP
Helt klart kan det vara så
Kramar
2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP