Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, älskade Du

 

 

När vemodiga
tankar och känslor
av saknad och längtan
tynger mitt sinne

går jag in i minnenas rum
och tänker på tiden som var

saknaden finns kvar
min längtan likaså
men jag känner tacksamhet
över att du funnits i min närhet




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2023-10-25 09:57



Bookmark and Share


  karenina VIP
Det rummet är fint att återvända till när saknaden ger sig till känna
2023-10-30

  Ezmeralda VIP
Så bra, tacksamhet och fina minnen stärker oss.
2023-10-27

  louisegirl
Minnen är till för att bevara.
Både sorgsna och glada!
Fint!
2023-10-26

  Öknens Ros VIP
Våra minnen bär vi med oss, de lindrar saknaden och längtan, om än inte helt.
2023-10-26

  Anya VIP
Att känna tacksamhet är en stor gåva. jag jobbar med det varje dag. Eftersom jag är troende tackar jag Gud....för massor. Lätt att glömma allt vi haft och har. Mycket fin text.
2023-10-26

  Respons VIP
Det är gott så. Tacksamhet är en lisa för själen.
2023-10-26

  Eva Helene VIP
Så ödmjukt och kärleksfullt.
2023-10-25

  Kungskobran VIP
Fint, vemodigt
2023-10-25

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra ord och rader om saknaden och
längtan efter en älskad människa.
2023-10-25

  helenita VIP
Verkligen längtan o vemod,
Vackert!
2023-10-25

  Sparvögat VIP
Så fint lagda ord ~ saknaden
i kärleksfullt minne…
2023-10-25

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackert
Varma kramar
2023-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP