Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mörker till ljus

 

 

Sökte en strimma av ljus
när jag famlade i sorgens mörker

hittade inget

försökte förlika mig med
att det inte fanns

men efter en tid
såg jag ett svagt sken

som lyste starkare och starkare

tills det så småningom
skingrade mörkret

livet blev åter värt att leva

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-10-30 09:43



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så hoppfullt efter en lång tid av sorg och uppgivenhet.
2023-11-08

  Susen VIP
Ljust och ömt skildrat. Dina ord inger hopp
2023-11-01

  BenGust VIP
Och ljuset kanske inte alltid stort, men
med en del liv upplyst, kan frågesjoket skjutas undan.
2023-11-01

  louisegirl
Så skönt när man finner bara en endaste ljusglimt i mörkret.Fint förmedlat!
2023-10-30

  Kungskobran VIP
1 Mosebok 1:3 Och Gud sade: »Varde ljus»; och det vart ljus.
2023-10-30

  Olof Lagerhorn VIP
Mycket fint skrivet om hur det går
att finna ljuset i mörkret.
2023-10-30

  Mats Edin VIP
Som din text lyser upp
2023-10-30

  Sparvögat VIP
Så fint att se ~ när ljuset
skingrar mörkret…
2023-10-30

  Kajan VIP
Tänker att man kanske behöver acceptera smärtan och tomheten fullt ut, för att kunna (åter)vända. Texten beskriver den svåra resan.
2023-10-30

  Maria Sundelin VIP
Ibland måste vi sluta leta för att finna
Kramar
2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP