Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens ljus

 

 

När mörkret i din själ
kändes hotfullt och skrämmande
och du plågades av oro och ångest

höll jag kärlekens ljus i mina händer
lät det brinna
tills du fann lugn och ro

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-11-08 09:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh vilken empati i orden. Att hålla i kärlekens ljus i en svår stund är en stor gåva.
2023-11-09

  Kajan VIP
Stark kontrast mellan ångesten hos en plågad männniska, och det kärleksfulla, och tålmodiga lugnet, hos tröstaren . Kan vara livsavgörande .
2023-11-08

  Eva Helene VIP
Så fint om att finnas till för varandra i ljus och kärlek.
2023-11-08

  Margit Grell VIP
En vacker text om att finnas nära någon i tröst. Om att inte ge upp ljuset.
2023-11-08

  Sparvögat VIP
Så fint att kunna skänka ljus i mörkret ~
så vilar kärleken…
2023-11-08

  bittemi VIP
Fina kärleksord!
2023-11-08

  Kungskobran VIP
All you need is love, love is all you need
som Beatles sjöng
2023-11-08

  Olof Lagerhorn VIP
Bilder som visar att vi kan hjälpa
och bistå varann.
2023-11-08

  Maria Sundelin VIP
Härlig tanke och handling
Kramar
2023-11-08

  BenGust VIP
Fint att vara 'där' för någon.

2023-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP