Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till ålderns rynkor

 

 

 Jag känner tacksamhet

över ålderns rynkor

 

det är många

som inte lever så länge




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-11-10 09:28



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Javisst, det tål att tänkas på!
2023-11-17

  Eva Langrath VIP
Fin hyllning till livet.
2023-11-15

  lila fjäderblomman VIP
ja tack för det! Vackert sagt!
2023-11-11

  Blomma-Stjärna VIP
jag minns när jag var liten att jag tyckte om både farmors och mormors rynkor och det mjuka skinnet under hakan - jag tyckte om gubbars rynkor också - men inte fullegubbar -
2023-11-10

  Olof Lagerhorn VIP
Ja, de signalerar erfarenhet och
har sin egen skönhet.
2023-11-10

  Evelyn Falk Möller VIP
Underbar text som jag instämmer med till 100 %
Jag älskar mina rynkor, de ger ansiktet karaktär och visar på både glädjen och sorgen som livet bjuder på.
Tack Marita
2023-11-10

  Kungskobran VIP
Kommer ösökt på detta gamla Lunda spex

Var kvinna på morgonen
är vresig och tvär
och orsaken till denna anledning är
att när hon i spegeln
får se din fasad
skall hon vara fasen så blind
för att vara glad
Ja då tar hon tillflykten till kosmetik
i akt och mening att bliva
sig lik
Ju äldre man blir desto mer får man lägga på
Ju äldre man blir desto mer får man lägga på



men ju äldre man blir
ju mer får man lägga på
2023-11-10

  Sparvögat VIP
En fin hyllning ~ i tacksamhet
till livet…
2023-11-10

  Öknens Ros VIP
Rynkor kan vara charmiga också.
2023-11-10

  Maria Sundelin VIP
Jag läste att rynkor betyder att man skrattat och ett långt liv är bra
Kramar
2023-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP