Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånat en bild från pixabay


En Julönskan

I dessa tider när alla är upptagna med än det ena och det andra kan just DU
vara den som kan GE utav dig själv till din granne , en vän, din syster eller han/ hon som är ensam.

Du behöver INTE köpa en blomma eller en chokladask.

GE av dig själv till den personen som behöver det mest.

Att finnas där och vara en bra lyssnare eller att "bara finnas där" som fin vän.

Det är den bästa omtanken du kan göra för din vän.

Sedan vill jag även säga att man inte bara ska vara snäll mot vänner till Julen utan självklart året om !!

Tänk vilken underbar dag jag hade när min syster tog hand om mig.
Jag fick en " spabehandling" utan dess like , fotbad , en fantastisk och mysig dag utav kärlek och omtanke som jag kommer att minnas i mitt hjärta.

Så , , gå och ring på din grannes dörr och säg: Jag är din "betjänt" idag .Sätt dig bekvämt i soffan så kommer jag med frukosten , ,






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-10 20:40



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ju äldre jag blir desto mindre misstänksamma blir människor när jag gör små vänligheter. Det är så skönt :-)
2023-11-11

  Evelyn Falk Möller VIP
Vilken härlig uppmuntrande historia.
Det kostar ingenting att vara vänlig mot varandra - istället ger det så mycket tillbaka.
2023-11-11

    ej medlem längre
En fin och uppmuntrande text om en av alla jobbiga dagar.
2023-11-10
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP