Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Farsdag

Idag är det den dagen som vi ska fira våran far med kaffe och tårta.

Ha en fin dag med far din på alla sätt ,
tar fram korsordet som pappa älskar att lösa så det bli rätt.
När han har ätit tårtan och druckit kaffet säger far att han är mätt.

När åren har gått så är man mer trötter ,
vill bara lägga upp sina fötter.

Nu vill pappa lägga sig att vila ,
tar fram hans sjal som är lila.
Där sitter doften efter mor min ,
som alltid va så go och fin.

Pappas ögon faller ner ,
ser även ett leende på hans läppar och ler.

Nu ska du få vila älskade far.







Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-12 09:42



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ja, gör det lilla extra för nära och kära medan man kan.
2023-11-12

  Evelyn Falk Möller VIP
Önskar dig och din far en riktigt fin Fars dag :)
2023-11-12

  stormengudrun VIP
Du är så go med din pappa <3 Lyckost honom som får ha en så fin dotter:-)
2023-11-12
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP