Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Jag saknar dig så mycket min älskade syster

Jag saknar dig så mycket min älskade syster

Du va den som alltid hade ett leende på läpparna när vi sågs,
strålade som en sol och skrattade så vi alla fick hålla oss för magen.

Hur kan man inte sakna en sådan person som gav oss allt och mer
därtill.

Hur ska jag klara av Julen och alla bestyr runt omkring när du inte
är här.

Nu börjar tårarna att trilla ner och jag ser dig
framför mig i ett töcken, ,

Du kommer fram till mig i dimman och utbrister : Snälla fina syster , jag sitter
här bland dem vackraste molnen och min fina mamma.
Vi älskar dig och Önskar dig den bästa Julen av alla.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-15 10:36



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Underbar dikt och foto,
Det underbara är att de älskade nära och kära som gått före aldrig är längre bort än vad vi bestämmer de för att vara....

2023-11-28

  stormengudrun VIP
Åh, så fint förmedlat om din älskade syster<3 Och ett så fint foto på er båda + din lilla baby:-)
2023-11-15
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP