Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


--


Växer fritt i hjärtats mitt


Det som är trasigt,

snett och skevt.

Den som någon gång

gått under.

Det som ville,

men aldrig blev.

Du som föll

och som gick sönder.

 

Den som har brutits,

och sedan lagats.

Som tagit slut

och som försvagats.

Du - som är jag.

Jag - som är ni.

Ja alla oss

som är ett vi

 

Finns för alltid

- växer fritt -

 på särskild plats

i hjärtats mitt.




Bunden vers (Rim) av Recycled Redhead 3.0 VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-22 06:59



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
"Alla oss som är ett vi". Så talande i sin enkelhet. Alla behöver varandra, få stöd när vindarna blåser kallt, få dela glädjen, finnas där till hjälp och tröst. Mycket fina tankar.
2023-12-01

  Live2Dream VIP
"Den som - kanske -

har försvagats."

ja, jag har inte
pratat mycket
på ett halvår.
jag har
försvagats.
verkligen.

jag är en björk annars :)
2023-11-23

  christian hüls VIP
Inkluderande enkelhet, ja, självklarhet med fint flöde! Poesi är läkemedel! Tack!
2023-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Recycled Redhead 3.0
Recycled Redhead 3.0 VIP