Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara en god medmänniska

 

 

Skillnaden mellan

att bry sig om

eller

att lägga sig i

är som att balansera på en lina

 

riskerar hellre att ramla av

än att senare ångra

att jag inte gjorde någonting




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2023-11-29 10:18



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Så kloka ord! Även om man inte alltid klarar av balansgången så är det en god intention!
2023-12-04

  BenGust VIP
Ibland kan svårigheter i att läsa av situationen bidra till villrådighet.

2023-12-03

  Sparvögat VIP
Så fint dina tankar vandrar ~
i medmänsklighet…
2023-12-01

  Solstrale VIP
En klok idé att engagera sig i sina medmänniskor även om det inte alltid tas väl emot, dock hoppas man alltid någon av detta ändå känner sig ha stöd!
2023-12-01

  Anya VIP
Precis! Sådan är jag också. Klok tanke från dig. Vi får ramla av om så är fallet.
2023-12-01

  Respons VIP
En klok tanke som jag tar till mig!
2023-11-30

    Lena Staaf VIP
Fint! Det gäller att ha fingertoppskänsla.
2023-11-29

  Gunnel Eriksson VIP
Svårt att få fram vad man
menar till den som berörs.
Din dikt belyser ett dilemma
på ett bra sätt.
2023-11-29

  louisegirl
Så kloka ord!
Fint förmedlat!
2023-11-29

  Eva Helene VIP
Mycket klok inställning här!
2023-11-29

  Kungskobran VIP
Livet är en balansgång, ibland trampar man rätt ibland trampar man fel
fint fångar av dig
2023-11-29

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att navigera och
ta sig fram i tillvaron.
2023-11-29

  Öknens Ros VIP
Ja, ibland står man som åsnan mellan två hötappar, vilken är bäst?
2023-11-29

  Maria Sundelin VIP
Håller med dig
Kramar
2023-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP