Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


En Julsaga som innehåller både kärlek och stök

Dag 5 ,
Tillägnar jag mina goá kissemissar Knatte och Tjatte som är 15 år .
Dem är bröder och håller ihop på alla plan.
Myser och leker ihop vareviga dag.
Idag fick dem extra god mat med gottis efteråt.
Då blev dem helt till sig och började springa runt som tokar .
Fram och tillbaka mellan sov-och vardagsrum.

Vilken energi dem har .Önskar att jag själv hade det .

Nu har dem somnat mätta och belåtna.
Sussar ihop som kissar gör.

Önskar er alla en fin Tisdag med bus och mys.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-05 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP