Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


En Julsaga som innehåller både kärlek och stök , dag 7

Dag 7 , 7 December .

God morgon alla goá poeter .

Idag är det ingen bra dag ,
huvudet är som ett bowlingklot fullt med
hemska baciller som slagit rot.

Nu blir det vila och inget annat ,
typiskt att min klocka på väggen har stannat.

Lägger mig i sängen och drar upp täcket upp
över huvudet .
Ska mysa och sova hela dagen.

Jag som skulle baka bullar idag. Typiskt !

Ha en mysig dag alla poeter .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-07 09:25



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Du får krya på dig :)
2023-12-07

  Evelyn Falk Möller VIP
Krya på dig. Det kommer fler dagar.
2023-12-07
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP