Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lånat en bild från Pixabay


En Julsaga som innehåller både kärlek och stök , 8-10 Decemb

Dag 8 - Fredag den 8 December .

Är sjuk och orkar ingenting .
Vilar från Julsagan idag .

###############################

Dag 9 - Lördag den 9 December .

Idag är förkylningen lite bättre , ingen feber då kan jag gå ut en stund i vinter
vädret. Skönt att spatsera i snön och njuta av luften omkring mig,
Tar lite snö i vanten och gör en snöboll , härligt , det är kramsnö .
Kastar snöbollen långt bort , ,

Så härligt att känna sig piggare .

##############################

Dag 10 - 10 December.

Idag fyller min syster år . Men väljer att stanna hemma och ta det lugnt och
bli ordentligt frisk innan jag hälsar på henne.

Jag har tänt 2 ljus i min ljusstake som jag beundrar med tindrande ögon.
Det blir en lugn Söndag med Advents ljus som lindrar och tröstar.
Tankarna går till min älskade stora syster som gick bort förra året i December innan Jul! Så tragiskt!

Idag ska jag tända ett extra ljus för henne och minnas dem fina stunderna
med henne. Hjärtat svämmar över av känslor och tårarna kommer som
faller ner i ansiktet, min älskade syster vad jag saknar dig!

Jag kommer för alltid att ha dig i mitt hjärta!!









Prosa (Kortnovell) av soligajag_1 VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-10 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP