Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


En Julsaga som innehåller både kärlek och stök, dag 12

Dag 12 , 12:e December .

Idag är det Tisdag och dagarna rullar på i en hög hastighet och vips så är det
Julafton och tomten står i farstun.
Jag kommer aldrig glömma när jag va en liten flicka och vi barn satt i soffan
och väntade in tomten.
Helt plötsligt ringde det på dörren , vem kan det vara sa mamma .
Tomten sa vi barn och blev helt paralyserade.

Hallå Hallå hörde vi , , finns det några snälla barn här ?
Jaaa, , skrek vi i mun på varann!

Tomten plockade ner sin säck från ryggen och började dela ut paketen
åt var och en.
När han va klar tackade vi snällt och sa att det finns tomte gröt ute vid trappen.
Tomten tackade fint och sa God Jul .

Det är klart att vi barn förstod vem tomten va men vi sa ingenting för "lill syrran" blev så glad.

Kom nu sa mamma , nu ska vi titta på Kalle Anka och hans vänner.
Tjoho. . . sa vi barn.

Snart är det Loppis i lokalen , , Tjoho säger jag.






Prosa (Kortnovell) av soligajag_1 VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2023-12-12 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP