Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Copyrighter: Soligajag_1


En Julsaga som innehåller både kärlek och stök , dag 14-16

Dag 14 , Torsdag .
Denna dag städade jag och fixade med Julgardiner i köket.

Dag 15 , Fredag 15 December.
Tog en lång promenad i skogen som ger mig lugn i själen.
Jag njuter till hundra procent av allt som får min kropp att må gott.
###############
Sedan när jag kom hem lagade jag en sallad utav olika grönsaker som
gurka , tomater , zucchini , sallad , paprika och böngroddar . Hade på olivolja
, citron färsk , salt .
Tog min bok som jag inte kan sluta lyssna på .
##############

Dag 16 , Lördag , December.

Gick upp vid 7 tiden och laddade kaffe pannan.
Njuter utav kaffet och min bok , den är så spännande .
Hildur/ Satu Rämö är en finsk författare. En spännande bok.
Jag ska handla senare och njuta utav en god Jul macka när jag kommer hem

Jag Önskar er alla en fin Lördag .





Prosa (Kortnovell) av soligajag_1 VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-16 08:05



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Härliga dagar som skapar positiv energi.
2023-12-16
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP