Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto: Copyrighter: Soligajag_1


Årsdagen av min systers bortgång

Idag är det en minnesvärd dag för mig.
16 December 2023 - ett år har gått.

Tårarna kommer som ett brev på posten .
Torkar bort dem med handen.

Vill ha min älskade syster hos mig .
Varför varför , , vet inte riktigt vad som hände utan man får bilda sig en
egen uppfattning.

Kan inte med ord beskriva känslan inom mig.
Hur länge saknar man en kär syster som helt plötsligt gick bort.
Hon va ju frisk och hade en sådan livslust .
Okej , , hjärtat kan sluta slå utav olika orsaker .

Vi försökte hjälpa henne så gott vi kunde men är man en sådan
person som alltid säger : Jag klarar mig , jag mår bra.

Då respekterar man det.
Saknaden är stor och längtan att få se henne tar mig till mina innersta
rum. DU kommer för alltid att finnas här hos mig min älskade syster.
Jag saknar dig så!





Prosa (Kortnovell) av soligajag_1 VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2023-12-16 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP