Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid i mitt hjärta

 

 

 

Det jag önskar allra mest
är en varm klapp på min kind
av en älskad och mjuk hand
i saknadens kalla vind

Det jag helst av allt vill ha
kan jag aldrig i livet återfå
men kan känna och uppleva
en oförklarlig närhet ändå

När jag lägger händerna
på mitt längtande bröst
känner jag eftervärmen
och hör en älskad röst

 




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-12-18 10:31



Bookmark and Share


  Feminaz
Så själlfulla och levande ord om saknad. Må en tröstens lilla ängel vara nära ditt hjärtas saknad.
2023-12-23

  Evelyn Falk Möller VIP
Ingen kan skriva om längtan så vackert som du.
2023-12-19

  Sparvögat VIP
Minnet av en älskad hand ~
så ömt du tecknar saknaden…
2023-12-19

  Eva Helene VIP
Vackert och trösterikt i saknaden av en mycket kär och älskad närstående.
2023-12-19

  lila fjäderblomman VIP
En liten tår i ögat medan jag läser dina
fina rader av både längtan och tröst <3
2023-12-19

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra ord av kärlek om
en älskad människa.
2023-12-18

  Maria Sundelin VIP
Ömsint och vemodsvackert
Varma kramar
2023-12-18

  Solstrale VIP
Stort i kärlek och tacksamhet beskriver du saknaden med värdighet och insikt!
2023-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP