Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julhälsning från Veinge

 

 

Önskar er alla

en trivsam jul

tillsammans med nära och kära




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-12-22 10:02



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Tack för en senfärdig.
2023-12-26

  Evelyn Falk Möller VIP
Tack så mycket :)
Hälsning finns från mig i meddelanden :))
2023-12-24

  Eva Helene VIP
Tack och detsamma till dig fina skrivarvännen önskar jag av hela mitt hjärta.
2023-12-23

  WyS VIP
GodJul o GottNytt år Marita!
2023-12-23

  Sparvögat VIP
Tack finaste Marita ~ jag önskar dig
en underbar jul!
2023-12-22

  Olof Lagerhorn VIP
Stort tack, och önskar dig och dina närmsta
en God Jul!

2023-12-22

  Peter G VIP
Tack för julhälsningen, önskar dig detsamma!

God Jul Marita!
2023-12-22

  Maria Sundelin VIP
Detsamma till dig
Kramar
2023-12-22

  Anya VIP
Detsamma till dig fina poetvän.
Varm kram
2023-12-22

  Öknens Ros VIP
Detsamma önskar jag dig! :)
2023-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP