Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgongåva

 

 

Det är en gåva

att vakna på morgonen

och hoppas och tro

att det finns möjligheter

att dagen kan bli bättre

än den som var igår




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2024-01-03 09:48



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Enkelt o trösterikt sagt -
hopp och tro
tidigt på morgonkvisten
bådar för att dagen idag kan ge mer
än gårdagen
- bokmärker!

+ för fin titel!
2024-01-03

  Eva Helene VIP
Så hoppfullt och fint och jag håller med om att varje ny dag är en gåva.
2024-01-03

  Öknens Ros VIP
Ny dag, nya upplevelser.
2024-01-03

  BenGust VIP
Och ofta med hopp
kan tyvärr vissa förväntningar
uppstå, vilka inte alltid
leder rätt.

Men i övrigt är det en gåva att
vakna med tanken möjligheter.


2024-01-03

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om den gåva
en ny morgon är.
2024-01-03

  Sparvögat VIP
En vacker gåva tecknar du ~ i dina ord…
2024-01-03

  Maria Sundelin VIP
Fin tanke
Kramar
2024-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP