Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lämna trygghetszonen

 

 

Längtade ut ur trygghetszonen
nyfiken på vad som fanns utanför

med kluvna känslor
gav jag mig iväg mot det okända

modet ville iväg
tyckte det var spännande och intressant

rädslan ville stanna kvar
i det trygga och invanda

villrådig närmade jag mig gränsen

efter en stunds tvekan
fattade jag ett avgörande beslut

med modet i den ena handen
och rädslan i den andra
tog jag det avgörande steget

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2024-01-05 10:02



Bookmark and Share


  Susen VIP
Känn rädslan men våga ta klivet ut ur trygghetszonen. Fint fångat
2024-01-10

  Eva Helene VIP
Vilken cliffhanger, men visst är du på språng rakt ut i det okända? Bra!
2024-01-06

  lila fjäderblomman VIP
fint beskrivet om våndan att ta ett språng rakt ut i det okända
2024-01-06

  Blomma-Stjärna VIP
vad spännande - hoppas fortsättning följer!
2024-01-06

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om rädsla inför det okända och den beslutsamhet som måste till för att övervinna den.
2024-01-05

  Linda CH VIP
Ibland måste man chansa annars vore livet väldigt trist. Bra insikt där!
2024-01-05

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att vi behöver både
mod och rädsla, för att klara tillvaron.
2024-01-05

  Sparvögat VIP
Ja, man måste våga för att vinna ~
Fint tecknat…
2024-01-05

  Kungskobran VIP
Friskt vågat, hälften vunnit.
Blyga pojkar får aldrig kyssa söta flickot.
2024-01-05

  Öknens Ros VIP
Att våga är att vinna, men att respektera riskerna av sitt beslut.
2024-01-05

  Maria Sundelin VIP
Det okända är alltid skrämmande
Kramar
2024-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP