Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En erfarenhet att ta lärdom av

 

 

Den glittrande
ljusa och blanka ytan

dolde
ett mörkt och grumligt vatten




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2024-01-10 09:58



Bookmark and Share


  BenGust VIP
På ytan kav lugnt
men inunder kan det strömma.
2024-01-12

  Gunnel Eriksson VIP
Bra!
2024-01-11

  Kungskobran VIP
Under ytan finns stora och små
Under ytan finns det skratt och gråt
Det finns mycket där som händer som vi inte kan förstå m
Men vi hittar alltid svaren där i botten av oss själva…

låt av Uno Svenningson
Tyckte den passade in på din fina dikt
2024-01-10

  Susen VIP
Bildskapande dikt som ger ett stort innehåll med få ord
2024-01-10

  Blomma-Stjärna VIP
aj, aj - ja, man kan aldrig lita på att ytan säger allt!
2024-01-10

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om att försöka se
tillvarons alla sidor.
2024-01-10

  Maria Sundelin VIP
I havets djup finns mycket
Kramar
2024-01-10

  Öknens Ros VIP
Allt är inte vad det synes vara.
2024-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP