Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


--


Släppa taget, låta gå

 

"Jag har ont, och jag är trött.

Kroppen stel. Mitt sinne slött.

Hade mina fina stunder.

Gjordes en och annan blunder.

Sov så tryggt där, i din bädd.

Och var inte alltid rädd.

 Orkar inte mycket till.

Vet så väl du inte vill,

släppa mig, men kan förstå 

det är dags nu. Låt mig gå."

 

 Tokälskar dig, knäppa hund!

Du, det här lär ta en stund!

Vem ska väcka, mitt i natten?

Sabba blommor i rabatten?

Vägra vänta, kissa inne?

14 år här i mitt minne

av ett liv som varit vårt.

Släppa taget? Det är svårt.




Bunden vers (Rim) av Recycled Redhead 3.0 VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-10 11:50



Bookmark and Share


    Julia Engström
Fint skrivet!
2024-01-11

  Gömar VIP
Svårt ta farväl av älskad liten hund
2024-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Recycled Redhead 3.0
Recycled Redhead 3.0 VIP