Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan och väntan

 

 

 

Skickar iväg mina drömmar

med längtans vingar

 

låter dom flyga fritt

 

tills dom hittar de rätta platserna

att landa på




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2024-01-12 10:01



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint :)
2024-01-16

  Eva Helene VIP
Så luftigt, mjukt och vackert.
2024-01-16

  Sparvögat VIP
En vacker längtan tecknar du ~
i orden…
2024-01-15

  Margit Grell VIP
Vilket härligt avstamp i ord!
2024-01-14

  Öknens Ros VIP
Vackert om drömmar och längtan.
2024-01-13

  La Magnólia VIP
Mycket vackert. En skön känsla att ge drömmarna frihet att flyga och inte landa förrän de hittat de rätta platserna. En dikt som ger en varm känsla.
2024-01-12

  Blomma-Stjärna VIP
en skön förväntan i tillitens tecken!
2024-01-12

  BenGust VIP
Krävs mod till att
"flyga fritt" och
en del erfarenhet
för att hitta "de rätta
platserna".
2024-01-12

  Olof Lagerhorn VIP
Bra tänkt om att våga drömma, få överblick,
och landa på nytt.
2024-01-12

  Mats Edin VIP
Fint och högtflygande
2024-01-12

  Maria Sundelin VIP
Spännande
Kramar
2024-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP