Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår på gemenskapens strand

 

 

Kärlek och vänskap
är som fotspår
på gemenskapens strand

en del är ytliga
förvinner vid svaga vindar
och små vågor

andra är djupa
klarar starka vindar
och höga vågor

kärlek och vänskap
är som fotspår
på gemenskapens strand




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2024-01-17 10:58



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Gemenskap
och kärlek
... invid stranden ...
Tack för dina
förtröstansfulla
ord!
2024-01-21

  Eva Helene VIP
Kärlek och vänskap, så viktigt i livet.
Fina metaforer här.
2024-01-19

  Sparvögat VIP
Vackra ord om kärlekens och vänskapens lycka…
2024-01-19

  Glitträ VIP
Ja må vi hitta gemensam strand även i snökaos och vinter.

Kärlek kan gå i många vinklar.
;)
2024-01-18

  Kungskobran VIP
Kärlek och vänskap finns ofta där man minst anar det

2024-01-18

  ULJO
Fint poetat om det viktigaste . Kärleken.
2024-01-17

  Öknens Ros VIP
Finns där kärlek finns gemenskap.
2024-01-17

  Lena K Nilsson VIP
En vacker text om kärlek och vänskap!
2024-01-17

  Maria Sundelin VIP
Vackert beskrivet
Kramar
2024-01-17

  BenGust VIP
Ytor som tvärtemot inte används,
blir inte gemensamma och lämnar
tyvärr ingen grogrund för gemenskap.
2024-01-17

  Olof Lagerhorn VIP
En mycket vacker och fint utvecklad bild
om kärlek och vänskap.
2024-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP