Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om fred och krig

 

 

Den som lever i fred och frihet

utan rädsla att förlora sitt liv

har många önskningar för framtiden

 

Den som lever i krig och förföljelse

och känner rädsla att förlora sitt liv

har bara två

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2024-01-19 09:45



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så sant. Värst är maktlösheten att inte kunna vara den som kan skapa fred. Jag är rädd, det pågår så mycket dåligt i världen och även i vårt land.
2024-01-21

  Sparvögat VIP
Visa tankar tecknar så din penna…
2024-01-20

  Eva Helene VIP
Ja visst, så klokt tänkt och skrivet.
2024-01-19

  Eva Langrath VIP
Fint formulerat om hur skört livet kan vara.
2024-01-19

  Öknens Ros VIP
Visst är det så, livet kan vara skört ibland.
2024-01-19

  lila fjäderblomman VIP
Ja så är det - så lätt att ta allt för givet!
2024-01-19

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om vad det innebär
att leva i krig och förföljelse.
2024-01-19

  Maria Sundelin VIP
Är man sjuk är det samma sak
Kramar
2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP