Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


--


Ett landskap någon annan stans

 

Vildvuxen otänkt vantro

misshörsel

och dumskallevilja.

 

Djuprötter

i ett landskap

Någon Annan Stans

 

Med

blundögon hårt slutna

 

Mot

en krympande Evighet

 

Amen




Fri vers av Recycled Redhead 3.0 VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-21 12:37



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Wau - det var mig en bedårande dikt!
2024-01-23

  KYREUS of Sweden
Snipp, snapp,.....
2024-01-21

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
ah, den där bilden :)
färggrann värld
men 1-bitars insida
känns så vid drogmissbruk
"paranoia hela tiden"
själv försvann färgerna
för mig en gång
var som 70-tals vykort
och jag verkade
ha hamnat i cuba
ingen hade mobil
på tåget
men ingen läste
nån tidning heller
sprang! då faktiskt
luktade på blommor
och fick energi...
har inte skrivit
så mycket
om den tiden...
för det mesta
går inte att förklara...
ja
var är utanför jorden
om jorden är platt?
elon musk sa
"det är bara aliens
i labbrockar
som trycker på några knappar
på enorma skärmar
men när man går bortom det..."
etern?
svartvitt?

"Med blundögon hårt slutna.

Mot en krympande

Evighet"

wow :) låter som döden kanske :(
kollade upp om fentanyl krisen...
"first theres a hole
and then it goes smaller
then you DIE"
2024-01-21

  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
låter som black raven
hon här på sajten
om du sett hennes dikter
djupt komprimerat
tog nog tid att skriva
människor uppskattar
inte konst nuförtiden...
de scrollar förbi efter en lajk
på en tiondels sekund...
men jag tycker om sånt här
poesi craftmanship :)
2024-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Recycled Redhead 3.0
Recycled Redhead 3.0 VIP