Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bästa kompis

Tågen är sena en vecka
alla missförstår mig
jag glömmer möten, nycklar, namn, koder
och tappar kaffekoppar
Min chef börjar ställa frågor
Min man blir sluten
Min energi tynar

Ändå hör jag en vänlig röst
som säger värmande ord
att jag är värd mer
än jag förstår
att jag kan en massa
som jag inte anar
Den vänliga rösten tillhör
min allra bästa kompis
och kommer
inifrån mig själv




Fri vers av Maria Helena VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-21 21:36



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ibland får man ha lite tålamod med sig själv. Väl beskrivet :-)
2024-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Helena VIP