Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återkomst

En solig dag
premiär
helt omskakande
efter tre dagars dimma
ändå inte jag-får-dåligt-samvete-om-jag-sitter-inne-väder
det var ju tur
sådana snabba förändringar undanbedes




Fri vers av Maria Helena VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-05 07:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det beror ju på vad man sitter inne för...

Skämt åsido. Förstår dig. Har många gånger brottats med känslan.
2024-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Helena VIP